top of page

Några av
Emmaljungas  hjältar!

Patrik Klang sköter mossen i Flinka utanför Örkelljunga med en nära på pedantisk ordning! Patrik har jobbat här i Emmaljunga i över 25 år nu! Det är vi stolta och tacksamma för! Patrik är stolt pappa till tre flickor och är själv också stolt och glad att få jobba med oss andra här i Emmaljunga.

Patrik Klang traktor emmaljunga torv
Micke Salomonsson växthus plantering jord

Micke Salomonsson

Energisk, hjälpsam och trevlig.
Micke sköter i huvudsak ordermottagningen och är den som besöker våra kunder och hjälper er att se till att ni har rätt sortiment "på hyllan". Micke har jobbat i blomsternäringen i hela sitt liv och retar oss andra för att vi inte kan en massa växter vid deras latinska namn.

Gillar att spela tennis, cykla och att anlägga trädgård till sitt nya hus...

Jerry Lundström

Stolt, noggrann och pedantisk hjullastarmaskinist. Jerry arbetar med stort engagemang och kommer ofta med detaljerade förslag på vad som kan göras för att göra både hans arbete, och Emmaljungas produkter bättre!
En stolt medarbetare som bara accepterar en ny keps om det står "Emmaljunga" på den.
-Bra betyg!

Jerry Lundström Emmaljunga Torvmull hjullastare
Peter Nilsson Emmaljunga Torvmull truck

Peter Nilsson är en inventarie på Emmaljunga. Uppväxt på granntomten till vår anläggning hittade han lätt hit och har nu varit en av oss i över 35 år!

Peter ser till att merparten av de förpackade varorna produceras och kommer på pall på ett snyggt och effektivt sätt.

En man som har nära till humorn och som trivs fantastiskt bra i skogen också.

Emmaljunga Jord rätt gjord

Niclas Tufvesson började jobba i Emmaljunga för många år sedan, slutade sedan för att hjälpa sin bror med att borra brunnar i några år, men är alltså nu tillbaka hos oss. Trevligt! 
Niclas jobbar engagerat i produktionen och hjälper gladeligen till med vad som behöver göras. En grabb att lita på i vått och torrt!

torvfabrik torvproduktion
Johan Funke Emmaljunga Torvmull

Johan Funke har jobbat i Emmaljunga i 30 år. Började direkt efter skolan och har gjort det mesta. Johan började i produktionen och sitter idag med ordermottagning och inköp, samt jobbar ständigt med sortimentet och utvecklar företaget i en hållbar och framtida riktning. Gärna med en tanke på grönt och på framtiden för barnen och naturen!

Privat är foto och grafisk design det stora intresset bredvid trädgården.

Peter Svensson började "jobba" i Emmaljunga redan vid 8 års ålder när han väldans nyfiken stod uppe vid grinden och smög på de väldiga maskinerna som brummade och rullade rundor på gården på 70-talet! Han är fortfarande lika intresserad av dessa väldiga maskiner, och kör idag en av dem med stor precision! Peter lastar ut största delen av det gods som idag lämnar Emmaljunga. Peters stora privata intresse är familjen, motion och att renovera upp gamla fordon.

Peter Svensson Emmaljunga Torvmull
Kristoffer Klang Emmaljunga Torvmull jordproduktion

Kristoffer Klang

Produktionstekniker som alltid ställer upp!

Kristoffer har varit en del av familjen Emmaljunga sedan 2002. Han har hand om två av våra produktionslinjer och sköter om dem med största engagemang. Om något inte är perfekt så är det inte heller i drift!

Precis så som det ska vara.

bottom of page